Voščilo ob Hotaveljskem prazniku

Našo vsakoletno prireditev na Hotavljah je v letošnjem letu, tako kot številne ostale, preprečila trenutna epidemija. Izvedba tradicionalnega sobotnega “Večera slovenskih podoknic z veseloigro”, spremljajočim kulturnim programom ter veselico tako žal v celoti odpade.

Da pa vsaj malo obudimo vzdušje, ki ga v kraj prinese vsakoletno dogajanje v zvezi s pripravo in izvedbo dogodka, bomo omogočili ogled preteklih posnetih praznovanj Večera slovenskih podoknic. Igre in spremljajoči kulturni program si bo mogoče ogledati tekom celotnega prihajajočega vikenda na Svislar TV.

Lepo vas vabimo tudi k obisku nedeljske svete maše, ob 10.30h, v cerkvi svetega Lovrenca. Člani turističnega društva pa bodo po maši poskrbeli tudi za krajše druženje.

Ob tej priliki, vam v imenu Turističnega društva Slajka Hotavlje, voščimo in želimo prijetno praznovanje Semanjega dne. Toplina in pozitivna energija, ki jo je vedno čutiti na naši prireditvi, naj tokrat zaveje v okviru družinskega praznovanja na vaših domovih.

predsednik Turističnega društva Slajka Hotavlje, Peter Pogačnik